Wednesday, June 29, 2011

STANZA CINTA

hari ni baru aku dapat mghabiskan novel ni....
sebab xkerja kan.....
ketidaksabaran nak mengetahui crita ni mendorong kakak ku mmbeli novel STANZA CINTA ni secara on9...
hahhahaahaa...
aku memang bagi sokongan yg padu untuk dia...
tapi, aku jugak yg dulu mghabiskan novel ni drp dia...hahaaa
ahad lepas xde kat tv cita ni sbb nak bagi laluan untuk konsert jom hboh...
ntah pape kan.... xsabar nak tengok ape yg Cik Ainon nak buat ngan Amni tu....
tapi, aku dah tau dah pas bc nvel ni..hahahhaahaha (berlagak betul kan...)
 ~ ni drama kat tv3~
jom kita borak2 ckit pasal crita novel ni...
aku bagi 11/10 bntang k..
tak tau mana aku jumpa bntang yg lagu satu tu smpai jadi 11...
hahhhaaa =)
serius la, korang wajib baca novel ni...
ilmiah n islamic bah...
smpaikan aku kadang2 ulang baca kata2 dalam novel ni...
sebab kata2nya yg indah.

Yang aku xboleh tahan time si IRFAN IKMAL tu meninggal..
bila baca surat wasiat yg dia tinggalkan untuk AMNI SORFINA.
adui, sampai pening kepalaku ni, sebab nangis.
memang sedihla...
bayangkan kalau kita berada di tempat AMNI...
tinggal sebulan lagi nak kawen, IRFAN  pergi meninggalkan alam fana ini...
susah nak cari lelaki macam IRFAN di zaman skarang.. chewahhh..
tapi last2 crita ni, AMNI SORFINA kawen ngan TAUFIQ IMRAN...
kalo korang nak tau, TAUFIK ni org Indonesia...
dan merupakan cinta pertama AMNI...
mereka xjadi kawen atas sebab2 tertentu...
sebab apa?? xnakla bagitau.. korang baca sndiri k..hahahaa
kalau nak baca, gi kat SINI
korang boleh beli online jugak kat sini...
beli jangan tak beli...
xrugi tau...hehehee...
nanti kalau ada masa, 
aku share kata2 yg best dalam STANZA CINTA ni k...







3 comments:

Seh said...

adoi......dh x surprise dh cita tuk tam leh ko....

Seh said...

adoi...alu x surprise cita tuk tam ko...hahaha

NaNaSoHa said...

sapa suruh baca...hahaha.. nasib la... surprise juak ktk bah.. sbb aku xda pdh pahal amni ngan taufik ya xjadi kawen..hehehhee

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 29, 2011

STANZA CINTA

hari ni baru aku dapat mghabiskan novel ni....
sebab xkerja kan.....
ketidaksabaran nak mengetahui crita ni mendorong kakak ku mmbeli novel STANZA CINTA ni secara on9...
hahhahaahaa...
aku memang bagi sokongan yg padu untuk dia...
tapi, aku jugak yg dulu mghabiskan novel ni drp dia...hahaaa
ahad lepas xde kat tv cita ni sbb nak bagi laluan untuk konsert jom hboh...
ntah pape kan.... xsabar nak tengok ape yg Cik Ainon nak buat ngan Amni tu....
tapi, aku dah tau dah pas bc nvel ni..hahahhaahaha (berlagak betul kan...)
 ~ ni drama kat tv3~
jom kita borak2 ckit pasal crita novel ni...
aku bagi 11/10 bntang k..
tak tau mana aku jumpa bntang yg lagu satu tu smpai jadi 11...
hahhhaaa =)
serius la, korang wajib baca novel ni...
ilmiah n islamic bah...
smpaikan aku kadang2 ulang baca kata2 dalam novel ni...
sebab kata2nya yg indah.

Yang aku xboleh tahan time si IRFAN IKMAL tu meninggal..
bila baca surat wasiat yg dia tinggalkan untuk AMNI SORFINA.
adui, sampai pening kepalaku ni, sebab nangis.
memang sedihla...
bayangkan kalau kita berada di tempat AMNI...
tinggal sebulan lagi nak kawen, IRFAN  pergi meninggalkan alam fana ini...
susah nak cari lelaki macam IRFAN di zaman skarang.. chewahhh..
tapi last2 crita ni, AMNI SORFINA kawen ngan TAUFIQ IMRAN...
kalo korang nak tau, TAUFIK ni org Indonesia...
dan merupakan cinta pertama AMNI...
mereka xjadi kawen atas sebab2 tertentu...
sebab apa?? xnakla bagitau.. korang baca sndiri k..hahahaa
kalau nak baca, gi kat SINI
korang boleh beli online jugak kat sini...
beli jangan tak beli...
xrugi tau...hehehee...
nanti kalau ada masa, 
aku share kata2 yg best dalam STANZA CINTA ni k...





3 comments:

  1. adoi......dh x surprise dh cita tuk tam leh ko....

    ReplyDelete
  2. adoi...alu x surprise cita tuk tam ko...hahaha

    ReplyDelete
  3. sapa suruh baca...hahaha.. nasib la... surprise juak ktk bah.. sbb aku xda pdh pahal amni ngan taufik ya xjadi kawen..hehehhee

    ReplyDelete