Wednesday, August 1, 2012

12 Ramadhan



Salam semua..selamat tengah hari...
baru je habis kelas..online kejap...tiba2 terasa rajin nak menaip hari ni...
mata ngantuk..nak tidur, tapi xde tilam n bantal dalam kelas ni..hehhee
sekejap je dah 12 ramadhan kan.
time bulan2 posa ni adalah suatu kemestian untuk akal n otakku teringatkan kenangan2 waktu belajar kat uitm dulu...aduiii, rindu giler kat kawan-kawan..
teringan waktu kelas dulu..... habis kelas jam 4 berebut-rebut je kluar semata-mata nak ke bazar...
walaupun jalan ke bazar jauh, namun demi makanan yg best, ku gagahkan kaki ini untuk melangkah...hehehee
bila sampai kat bilik, kepenatan....hahahhahaa
buka posa sama2...gi bazar sama2....miss that moment.....bila la nak buat krje macam tu lagi erk???
huhuhuhu...
Sekarang ni rutin harian aku sama jak...jarang gi bazar sbb xde geng..huhuhuhuhu..

budak2 balik 11.30 pg..
pastu bukak laptop..online....
1 lebih sikit tutup suiz..tutup tingkap..
kunci pintu kelas....pasang mangga kat pagar...
bukak kreta...drive balik rumah...
datang rumah barulah ada semngat sikit n penat pun hilang sebabbbbbb...

jumpa buah hati si Nur Aisyah Humaira.... anak buah yg semakin hari makin cute...
n prangai makin menjadi2..hehehehe...
raya ni pulak si buah hati yg hensome dari sabah datang sini...wahh bestnya.... rindu sama dia...Muhammad Aniq Darwisy...:)
hikhikhik..

Jom tengok gambar buah hati aku kat bawah ni..:)

 -si hensome dari sabah ni.... Muhammad Aniq Darwisy...-

 -penghibur hati...Nur Aisyah Humaira-



 -Ni pulak kreta aku...hehehe..dah masuk 3 bulan dah...jangan hairan ada sign boart KFC kat situ...sbb nak g cuci mata kat situ..aku ambik gambar ni dari dalam kereta kakak aku.nak ambik kat tempat parking kat kpg aku malu pulak sbb ramai org..hehehee.... (gambar ni d ambik atas permintaan seorang sahabat:)


 ;) Aniq ;)









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 1, 2012

12 Ramadhan



Salam semua..selamat tengah hari...
baru je habis kelas..online kejap...tiba2 terasa rajin nak menaip hari ni...
mata ngantuk..nak tidur, tapi xde tilam n bantal dalam kelas ni..hehhee
sekejap je dah 12 ramadhan kan.
time bulan2 posa ni adalah suatu kemestian untuk akal n otakku teringatkan kenangan2 waktu belajar kat uitm dulu...aduiii, rindu giler kat kawan-kawan..
teringan waktu kelas dulu..... habis kelas jam 4 berebut-rebut je kluar semata-mata nak ke bazar...
walaupun jalan ke bazar jauh, namun demi makanan yg best, ku gagahkan kaki ini untuk melangkah...hehehee
bila sampai kat bilik, kepenatan....hahahhahaa
buka posa sama2...gi bazar sama2....miss that moment.....bila la nak buat krje macam tu lagi erk???
huhuhuhu...
Sekarang ni rutin harian aku sama jak...jarang gi bazar sbb xde geng..huhuhuhuhu..

budak2 balik 11.30 pg..
pastu bukak laptop..online....
1 lebih sikit tutup suiz..tutup tingkap..
kunci pintu kelas....pasang mangga kat pagar...
bukak kreta...drive balik rumah...
datang rumah barulah ada semngat sikit n penat pun hilang sebabbbbbb...

jumpa buah hati si Nur Aisyah Humaira.... anak buah yg semakin hari makin cute...
n prangai makin menjadi2..hehehehe...
raya ni pulak si buah hati yg hensome dari sabah datang sini...wahh bestnya.... rindu sama dia...Muhammad Aniq Darwisy...:)
hikhikhik..

Jom tengok gambar buah hati aku kat bawah ni..:)

 -si hensome dari sabah ni.... Muhammad Aniq Darwisy...-

 -penghibur hati...Nur Aisyah Humaira-



 -Ni pulak kreta aku...hehehe..dah masuk 3 bulan dah...jangan hairan ada sign boart KFC kat situ...sbb nak g cuci mata kat situ..aku ambik gambar ni dari dalam kereta kakak aku.nak ambik kat tempat parking kat kpg aku malu pulak sbb ramai org..hehehee.... (gambar ni d ambik atas permintaan seorang sahabat:)


 ;) Aniq ;)