Friday, July 29, 2011

Dari Sujud ke Sujud


sedang menunggu line internet ok.. pasni ada keja part time...hehehee..
mendownload cita DARI SUJUD KE SUJUD.. sambungan cita KCB-Meraih Ridho Ilahi..
tak best tengok kat youtube...
tengah feeling2 tengok, tiba2 tersekat..
takkk besttttt....
weeeeee, tak sabar nak tengok cita ni...
CELCOM BERUKBAND... sila bagi kerjasama k....

baru je abis download ost DARI SUJUD KE SUJUD.. best gak....


DARI SUJUD KE SUJUD- Marshanda, Oki, Dude, Kholidi, ANdi

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi (dari sujud ke sujud)

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi
dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi

dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih
Subhanallah, Subhanallah, Subhanallah
dari sujud ke sujud



psttttt: bila tengok trailer cita ni, tiba2 terconfuse ngan cita DALAM MIHRAB CINTA.hehehehee






Wednesday, July 27, 2011

Ya Allah Ya Tuhanku


Sedikit perkongsian daripada novel STANZA CINTA
boleh gak baca sinopsis kat sini

Tuhanku . . .

 Aku berdoa untuk seorang lelaki yang akan
menjadi bahagian daripada hidupku

Seorang yang sungguh mencintai-Mu lebih
daripada segala sesuatu
Seorang lelaki yang akan meletakkan aku pada
posisi keempat dalam hatinya
setelah Engkau, Rasul dan umminya

Seorang lelaki yang hidup bukan untuk dirinya
sendiri tetapi untuk-Mu.
Wajah tampan dan daya tarik fizikal
tidaklah penting

Yang penting adalah sebuah hati
yang sungguh mencintai dan dekat dengan-Mu
dan berusaha menjadikan sifat-sifat-Mu
ada pada dirinya

Dan ia haruslah mengetahui bagi siapa dan
untuk apa ia hidup
sehingga hidupnya tidaklah sia-sia.

Seorang yang memiliki hati yang bijak,
tidak hanya otak yang cerdas

Seorang lelaki yang tidak hanya mencintaiku
tetapi juga menghormatiku
Seorang lelaki yang tidak hanya memujaku
tetapi juga dapat menasihatiku
ketika aku berbuat salah

Seorang yang mencintaiku
bukan kerana kecantikanku
tetapi kerana hatiku

Seorang lelaki yang dapat menjadi sahabat
terbaikku setiap waktu

Seorang yang dapat membuatku berasa
sebagai wanita ketika aku di sisinya.

Tuhanku . . .
Aku juga meminta,
Jadikanlah aku wanita yang
dapat membuatnya bangga
Berikan aku hati yang sungguh mencintai-Mu
Sehingga aku dapat mencintainya
dengan sekadar cintaku 

AminYaRabbal 'Alamin..


Tuesday, July 26, 2011

BenganG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Sesungguhnya aku sekarang ni tengah BENGANG ngan CELCOM BROADBAND.. 
beberapa ari ni line buruk sangat..  asik2 DISCONNECT....
Aku BAYAR bha... apahal slow sangat ar????
eiiiiiiiiii..... BENGANGGGGGG betul aku ni...
Sekian terima kasih..tu je nak cakap...






Saturday, July 23, 2011

Ceritera

Lama dah tak update ini blog lorrr… Bukan ape….  Terasa cam malas jak.. Sebab berukband ni slow macam ape ntah.. Laju lagi siput..  Gerammm.. grrrrrr.. Ada skali tu, dah panjang2 aku taep, tiba2 jak disconnect..  GERAMJI….  semalam pun same gak…. line putus2 je…  tiba2 jak disconnect.. terasa macam kat U dulu jak… guna wireless line putus2.. tu xpe la kan… sebab pakai pun free..  ni aku bayar la CELCOM. apesal  pulak servise macam ni..haishhh…. sedangkan aku gune xsampai 1G… ade 4G lebih lagi… sori la korang, xpasal2 baca benda mencarut ni…hahaha… sekadar nak meluah prasaan bah…
ari ni aku nak crita pasal kerenah2 student aku..hehehe… semalam aku buat ujian lisan UPKK… semalam tu khusus untuk budak2 yg slalu escape kelas… yg slalu turun kelas, memang dah abis dah.. xyah nak risau.. sebab aku tau dorang dpt buat ape yg aku suruh n aku tnye… ni budak2 yg JARANG2 turun kelas…
paling aku tak dapat lupe masa lisankan budak ni… name dia Nur Syafinaz… nama dah ok dah.. tapi prangai macam tomboy sikit…. tapi budak2 suma panggil dia Kajol.. tak tau sebab apa..hahaha… ni dialog aku ngan dia….
Aku : sila baca niat wuhdu'
Kajol : sahaja aku berwudhu 5 rakaat….
Aku : ehhhh (blurr)… saya tanye soalan ape tadi?? (buat muka marah)
Kajol: eh, salah2.. sahaja aku berwudhu 4 rakaat…..
Aku : Aih, apa awk cakap ni?? ( aku dah ketawa dah.. xdapat control)
Kajol : salah ka ustazah???
Aku : memang la salah… awak ni nak solat ke nak berwudhu'?? saya lak confuse ….
Kajol : dengan muka tak bersalah dia jawab, dorang(kawan dia) yg cakap… pastu dia ketawa kuat….. HAHAHAHHHAAHHAHAHAH…
Aku : ???????? gile ke budak ni (dlm ati je la)..hahaha..
Ntah pa2 jak budak tu kan… nasib aku la jumpe budak camtu….aku tak dapat nak teruskan lisan sebab sakit perut ketawa..aku  berehat kejap pastu baru smbung lagi.. lame budak tu kat depan aku, makin bengong aku kali..hehehe…
abis crita budak tu, aku crita pasal benda special yg budak bagi ngan aku…  surat a.k.a kad.. sebelum ni, pernah gak aku dapat surat n kad… bunga pun pernah..hahaaa.. tapi kali ni, aku anggap special sikit sebab kad tu, budak tu buat sndiri.. cute sangat na kata2 dalam kad tu mencarik ulu hati aku.. tanjat boboi….…. hahahahaaha
 ni sampul dia...


 



Wednesday, July 6, 2011

Inteview lagi dan lagi

Ari ni aku inteview untuk post Pen. Peg Eksekutif (penaksiran) gred 31... Fuyooo, dgr nama jawatan dah bergegar kepala lutut ni..kuang3... Inteview kali ni lain sikit drp inteview aku sbelum2 ni...

Aku datang kat sana jam 7.30 pagi.. Tunggu dekat tgkat bawah, sebab tak tau nak gi tingkat brapa.. Dalam surat tawaran pun takde bagitau.. Dekat jam 8 baru naik ke tgkat 13 tu.. Tingkat tmpat inteview. Tunggu lift sekian lama.... Aku rasa, dorang perlu tambah lift kot... Bila lift turun, semua berebut-rebut masuk..

Aku apa lagi, memang pakar dalam hal ni... Selit menyelit.... hahahaa... Last2 lift tu tak dapat tutup.. Aku buat muka selambe je.... Sampaikan ada kat satu tingkat tu, lift tu jem.... Kitaorang siap tekan loceng kecemasan lagi tuuu..... Takut jugak la time tu...hehehee... Pastu terpaksa sorang mengalah... Yang pastinya orang tu bukan aku..kuang3...

Ari ni aku perlu pentingkan diri dulu... Takkan nak mengalah kan.... Aku sampai dulu weh... Malas aku nak mengalah... kejam kan aku......hahahaa..

Dalam jam 8.15 macam tu, nama kiraorang kena panggil.. Ingatkan terus masuk bilik temuduga (macam tak sabar je aku ni)...

Rupe-rupenya, kitaorang kena timbang ngan sukat ketinggian.... Tu aku xhairan la kan.. Ari tu pun pernah jugak.... Yang bestnya, ketinggian aku naik n berat aku menurun.. Aik, biar betulll... Masih ada ka proses ketinggian untuk remaja2 yg umur macam aku ni..hik3... Tapi, yang paling melucukan, kitaorang kena bergambar....lawak2.... Bukan satu snep, tapi 5 tau....... Siap pakai nametag lagi.. Besar lagi nombor kat nametag tu.. Nametag aku ada nombor 4 panel 3.. Lawak2.. Sampai sekarang aku masih macam xdapat terima benda tu...

Nasib aku masih macam dulu jugak.. Dapat panel yg lambat..huhuhuhu.. Panel lain dah nombor 6, panel aku baru jak nombor 3..huwaaaaaaa...... sedihhh...

aku masuk dalam bilik temuduga tu dalam jam 11.40... Kluar dari bilik tu jam 12.15... Lame jugak eh... Apepun, panel ni paling best yg pernah aku jumpa...hihihihhii....

Antara soalan2 dorang :-
-Kenalkan diri, latar belakang keluarga n latar blakang pendidikan..... Aku ape lagi.. Goreng jak.. Asalkan bukan dalam BI, aku dapat goreng...

-Apa yg aku tau tentang LHDN... Aku jawab la, LHDN ni di tubuhkan tahun 1996.... Pastu dorang ketawa.. Pastu ayat yg paling buat dorang gelak sakan, aku jawab, LHDN ni dilembagakan pd tahun 1996.... Aku pun rasa cam nak ketawa jak dengar jawapan aku tu.. sepatutnya diwartakan... Aku lak cakap dilembagakan.. Then aku ceritakan pasal tugas LHDN.... Tak tau la betul ke tak.. Hantam sajala...

-Sapa nama pengarah LHDN... Owh, itu aku tau.. Senang jak tu.... Adaka patut dorang tanye, orang gelar pengarah tu apa?? Blur dah aku.... Sebenarnya aku xfaham soalan...hahahahaa.. Lucu2

-"Boleh ke awak berhadapan dengan pembayar cukai yg garang sedangkan saya nampak awak ni jenis yg lembut.... Sy bimbang awak tak dapat berhadapan ngan mereka.. kalau diarang call marah2, susah awak nanti"... best jugak soalan dia....hahahaha... Lembut kah aku ni???? huhuhuhu.. mungkn kot.. Aku jawab, aku ni dalam kelembutan, ada ketegasan.. kalau tak, macam mana aku nak control kelas... chewahhhh... dorang setuju akhirnya...kih3....

-"Awak hafizah ke??" nampak macam baek sangat ke aku ni??huhhuhuhuhu.. 

-"Kenapa mintak jawatan ni??? Sedangkan awak sekarang ada kerja tetap".. aku dengan terus terang, jawab sebab gaji..... Nampak sangat mata duitan.... Aku terangkan pasal kepentingan benda tu zaman ni....

- "Awak tak kisah ke kalau awak di hantar jauh dari Kuching?? di hantar ke Perlis ke, Sabah ke.. dekat2 ngan Thai ke... Sebab sy takut awak tak dapat duduk jauh dari family".. amboi, melampau la sampai di hantar ke Thai tu..hahahaa.. Aku jawab tak kisah kot... sebab aku biasa dah duduk jauh dari family...tinggal kat asrama time skolah menengah n dekat U dulu...

-Lastly, kata2 nasihat dari panel temuduga tu....." lepas ni, awak banyakkan berdoa, solat hajat n sebagainya.. mana tau rezeki awak... tapi, andai kata awak takde rezeki kat sini, jadikan temuduga ni sebagai satu pengalaman untuk masa akan datang.. mungkin bukan rezeki awak.. Kalau dapat kerja ni, kerja dengan sungguh2... jangan awal2 je rajin.. bila dah sah jawatan, jadi malas pulak..." (lebih kurang macam tu la ayat panel tu... panjang sebenarnya, tapi lupa dah...) apepun panel ni lah panel paling best aku penah jumpa... kata2 dorang memang BAEK PUNYEEE...hahahaa...

Panjangnya aku taep... Nak tidur la.. Letih... Gud nite sume.. =)






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 29, 2011

Dari Sujud ke Sujud


sedang menunggu line internet ok.. pasni ada keja part time...hehehee..
mendownload cita DARI SUJUD KE SUJUD.. sambungan cita KCB-Meraih Ridho Ilahi..
tak best tengok kat youtube...
tengah feeling2 tengok, tiba2 tersekat..
takkk besttttt....
weeeeee, tak sabar nak tengok cita ni...
CELCOM BERUKBAND... sila bagi kerjasama k....

baru je abis download ost DARI SUJUD KE SUJUD.. best gak....


DARI SUJUD KE SUJUD- Marshanda, Oki, Dude, Kholidi, ANdi

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi (dari sujud ke sujud)

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi
dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi

dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih
Subhanallah, Subhanallah, Subhanallah
dari sujud ke sujud



psttttt: bila tengok trailer cita ni, tiba2 terconfuse ngan cita DALAM MIHRAB CINTA.hehehehee




Wednesday, July 27, 2011

Ya Allah Ya Tuhanku


Sedikit perkongsian daripada novel STANZA CINTA
boleh gak baca sinopsis kat sini

Tuhanku . . .

 Aku berdoa untuk seorang lelaki yang akan
menjadi bahagian daripada hidupku

Seorang yang sungguh mencintai-Mu lebih
daripada segala sesuatu
Seorang lelaki yang akan meletakkan aku pada
posisi keempat dalam hatinya
setelah Engkau, Rasul dan umminya

Seorang lelaki yang hidup bukan untuk dirinya
sendiri tetapi untuk-Mu.
Wajah tampan dan daya tarik fizikal
tidaklah penting

Yang penting adalah sebuah hati
yang sungguh mencintai dan dekat dengan-Mu
dan berusaha menjadikan sifat-sifat-Mu
ada pada dirinya

Dan ia haruslah mengetahui bagi siapa dan
untuk apa ia hidup
sehingga hidupnya tidaklah sia-sia.

Seorang yang memiliki hati yang bijak,
tidak hanya otak yang cerdas

Seorang lelaki yang tidak hanya mencintaiku
tetapi juga menghormatiku
Seorang lelaki yang tidak hanya memujaku
tetapi juga dapat menasihatiku
ketika aku berbuat salah

Seorang yang mencintaiku
bukan kerana kecantikanku
tetapi kerana hatiku

Seorang lelaki yang dapat menjadi sahabat
terbaikku setiap waktu

Seorang yang dapat membuatku berasa
sebagai wanita ketika aku di sisinya.

Tuhanku . . .
Aku juga meminta,
Jadikanlah aku wanita yang
dapat membuatnya bangga
Berikan aku hati yang sungguh mencintai-Mu
Sehingga aku dapat mencintainya
dengan sekadar cintaku 

AminYaRabbal 'Alamin..

Tuesday, July 26, 2011

BenganG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Sesungguhnya aku sekarang ni tengah BENGANG ngan CELCOM BROADBAND.. 
beberapa ari ni line buruk sangat..  asik2 DISCONNECT....
Aku BAYAR bha... apahal slow sangat ar????
eiiiiiiiiii..... BENGANGGGGGG betul aku ni...
Sekian terima kasih..tu je nak cakap...




Saturday, July 23, 2011

Ceritera

Lama dah tak update ini blog lorrr… Bukan ape….  Terasa cam malas jak.. Sebab berukband ni slow macam ape ntah.. Laju lagi siput..  Gerammm.. grrrrrr.. Ada skali tu, dah panjang2 aku taep, tiba2 jak disconnect..  GERAMJI….  semalam pun same gak…. line putus2 je…  tiba2 jak disconnect.. terasa macam kat U dulu jak… guna wireless line putus2.. tu xpe la kan… sebab pakai pun free..  ni aku bayar la CELCOM. apesal  pulak servise macam ni..haishhh…. sedangkan aku gune xsampai 1G… ade 4G lebih lagi… sori la korang, xpasal2 baca benda mencarut ni…hahaha… sekadar nak meluah prasaan bah…
ari ni aku nak crita pasal kerenah2 student aku..hehehe… semalam aku buat ujian lisan UPKK… semalam tu khusus untuk budak2 yg slalu escape kelas… yg slalu turun kelas, memang dah abis dah.. xyah nak risau.. sebab aku tau dorang dpt buat ape yg aku suruh n aku tnye… ni budak2 yg JARANG2 turun kelas…
paling aku tak dapat lupe masa lisankan budak ni… name dia Nur Syafinaz… nama dah ok dah.. tapi prangai macam tomboy sikit…. tapi budak2 suma panggil dia Kajol.. tak tau sebab apa..hahaha… ni dialog aku ngan dia….
Aku : sila baca niat wuhdu'
Kajol : sahaja aku berwudhu 5 rakaat….
Aku : ehhhh (blurr)… saya tanye soalan ape tadi?? (buat muka marah)
Kajol: eh, salah2.. sahaja aku berwudhu 4 rakaat…..
Aku : Aih, apa awk cakap ni?? ( aku dah ketawa dah.. xdapat control)
Kajol : salah ka ustazah???
Aku : memang la salah… awak ni nak solat ke nak berwudhu'?? saya lak confuse ….
Kajol : dengan muka tak bersalah dia jawab, dorang(kawan dia) yg cakap… pastu dia ketawa kuat….. HAHAHAHHHAAHHAHAHAH…
Aku : ???????? gile ke budak ni (dlm ati je la)..hahaha..
Ntah pa2 jak budak tu kan… nasib aku la jumpe budak camtu….aku tak dapat nak teruskan lisan sebab sakit perut ketawa..aku  berehat kejap pastu baru smbung lagi.. lame budak tu kat depan aku, makin bengong aku kali..hehehe…
abis crita budak tu, aku crita pasal benda special yg budak bagi ngan aku…  surat a.k.a kad.. sebelum ni, pernah gak aku dapat surat n kad… bunga pun pernah..hahaaa.. tapi kali ni, aku anggap special sikit sebab kad tu, budak tu buat sndiri.. cute sangat na kata2 dalam kad tu mencarik ulu hati aku.. tanjat boboi….…. hahahahaaha
 ni sampul dia...


 

Wednesday, July 6, 2011

Inteview lagi dan lagi

Ari ni aku inteview untuk post Pen. Peg Eksekutif (penaksiran) gred 31... Fuyooo, dgr nama jawatan dah bergegar kepala lutut ni..kuang3... Inteview kali ni lain sikit drp inteview aku sbelum2 ni...

Aku datang kat sana jam 7.30 pagi.. Tunggu dekat tgkat bawah, sebab tak tau nak gi tingkat brapa.. Dalam surat tawaran pun takde bagitau.. Dekat jam 8 baru naik ke tgkat 13 tu.. Tingkat tmpat inteview. Tunggu lift sekian lama.... Aku rasa, dorang perlu tambah lift kot... Bila lift turun, semua berebut-rebut masuk..

Aku apa lagi, memang pakar dalam hal ni... Selit menyelit.... hahahaa... Last2 lift tu tak dapat tutup.. Aku buat muka selambe je.... Sampaikan ada kat satu tingkat tu, lift tu jem.... Kitaorang siap tekan loceng kecemasan lagi tuuu..... Takut jugak la time tu...hehehee... Pastu terpaksa sorang mengalah... Yang pastinya orang tu bukan aku..kuang3...

Ari ni aku perlu pentingkan diri dulu... Takkan nak mengalah kan.... Aku sampai dulu weh... Malas aku nak mengalah... kejam kan aku......hahahaa..

Dalam jam 8.15 macam tu, nama kiraorang kena panggil.. Ingatkan terus masuk bilik temuduga (macam tak sabar je aku ni)...

Rupe-rupenya, kitaorang kena timbang ngan sukat ketinggian.... Tu aku xhairan la kan.. Ari tu pun pernah jugak.... Yang bestnya, ketinggian aku naik n berat aku menurun.. Aik, biar betulll... Masih ada ka proses ketinggian untuk remaja2 yg umur macam aku ni..hik3... Tapi, yang paling melucukan, kitaorang kena bergambar....lawak2.... Bukan satu snep, tapi 5 tau....... Siap pakai nametag lagi.. Besar lagi nombor kat nametag tu.. Nametag aku ada nombor 4 panel 3.. Lawak2.. Sampai sekarang aku masih macam xdapat terima benda tu...

Nasib aku masih macam dulu jugak.. Dapat panel yg lambat..huhuhuhu.. Panel lain dah nombor 6, panel aku baru jak nombor 3..huwaaaaaaa...... sedihhh...

aku masuk dalam bilik temuduga tu dalam jam 11.40... Kluar dari bilik tu jam 12.15... Lame jugak eh... Apepun, panel ni paling best yg pernah aku jumpa...hihihihhii....

Antara soalan2 dorang :-
-Kenalkan diri, latar belakang keluarga n latar blakang pendidikan..... Aku ape lagi.. Goreng jak.. Asalkan bukan dalam BI, aku dapat goreng...

-Apa yg aku tau tentang LHDN... Aku jawab la, LHDN ni di tubuhkan tahun 1996.... Pastu dorang ketawa.. Pastu ayat yg paling buat dorang gelak sakan, aku jawab, LHDN ni dilembagakan pd tahun 1996.... Aku pun rasa cam nak ketawa jak dengar jawapan aku tu.. sepatutnya diwartakan... Aku lak cakap dilembagakan.. Then aku ceritakan pasal tugas LHDN.... Tak tau la betul ke tak.. Hantam sajala...

-Sapa nama pengarah LHDN... Owh, itu aku tau.. Senang jak tu.... Adaka patut dorang tanye, orang gelar pengarah tu apa?? Blur dah aku.... Sebenarnya aku xfaham soalan...hahahahaa.. Lucu2

-"Boleh ke awak berhadapan dengan pembayar cukai yg garang sedangkan saya nampak awak ni jenis yg lembut.... Sy bimbang awak tak dapat berhadapan ngan mereka.. kalau diarang call marah2, susah awak nanti"... best jugak soalan dia....hahahaha... Lembut kah aku ni???? huhuhuhu.. mungkn kot.. Aku jawab, aku ni dalam kelembutan, ada ketegasan.. kalau tak, macam mana aku nak control kelas... chewahhhh... dorang setuju akhirnya...kih3....

-"Awak hafizah ke??" nampak macam baek sangat ke aku ni??huhhuhuhuhu.. 

-"Kenapa mintak jawatan ni??? Sedangkan awak sekarang ada kerja tetap".. aku dengan terus terang, jawab sebab gaji..... Nampak sangat mata duitan.... Aku terangkan pasal kepentingan benda tu zaman ni....

- "Awak tak kisah ke kalau awak di hantar jauh dari Kuching?? di hantar ke Perlis ke, Sabah ke.. dekat2 ngan Thai ke... Sebab sy takut awak tak dapat duduk jauh dari family".. amboi, melampau la sampai di hantar ke Thai tu..hahahaa.. Aku jawab tak kisah kot... sebab aku biasa dah duduk jauh dari family...tinggal kat asrama time skolah menengah n dekat U dulu...

-Lastly, kata2 nasihat dari panel temuduga tu....." lepas ni, awak banyakkan berdoa, solat hajat n sebagainya.. mana tau rezeki awak... tapi, andai kata awak takde rezeki kat sini, jadikan temuduga ni sebagai satu pengalaman untuk masa akan datang.. mungkin bukan rezeki awak.. Kalau dapat kerja ni, kerja dengan sungguh2... jangan awal2 je rajin.. bila dah sah jawatan, jadi malas pulak..." (lebih kurang macam tu la ayat panel tu... panjang sebenarnya, tapi lupa dah...) apepun panel ni lah panel paling best aku penah jumpa... kata2 dorang memang BAEK PUNYEEE...hahahaa...

Panjangnya aku taep... Nak tidur la.. Letih... Gud nite sume.. =)