Sunday, January 2, 2011

menunggu, menunggu dan terus menunggu

ari ni dah ari ahad.. esok pulak ari isnin...
budak2 dah start skolah dah esokkkk...
adik aku dah balik asrama...
kakak aku pun dah balik ke kuarters nya... membawa sekali mak n bapakku....
tinggal aku n kakak ku jak d rumah....

skarang ni aku tengah berfikir... perlu ke aku menghadirkan diri ke sekolah esok????
GB kata, kalau rajin, datng la ke skolah... kalau malas, xpayah datang.. terpulang pada aku sendiri..
teringin nak tengok 1st day budak2 bersekolah.... ala, syiok nya......
tapi, kalau datang skolah pulak, rasa mcm pelik jak....
nmpak mcam aku terlalu berharap dpt keja kat sana walaupun mmg aku berharap...hahhaa..
tapi xkan la nak tunjuk dpn2 kot.. cover2 la sikit....
rindu pulak aku ngan budak2........
aiii, bila lah org PPD ni nak call aku agaknye???
kwn2 aku yg memegang jawatan GSTT pun tgah menunggu mcm aku ni.....
tiap hari tggu diaorg call..... 
HP mmg sentiasa ada kat tangan weh.....
tkt dorg call.. tp xjugak call...huhu...



tengah2 menulis ni, aku tlh mmbuat keputusan muktamad...
aku tak pergi sekolah esok.....
sebab, esok confirm ada berita panas.....
berita yg mgkin serba sedikit melibatkan aku kot.....
jadi, aku malas nak datang sebab aku dah tau lama dah..
aku rasa aku org pertama yg tahu...hihihi.. bangga la kan..
entah apa la tanggapan diaorang bila tahu berita tu kan...
wallahualam.....

doaku moga d permudahkan urusanku untuk mengajar kembali di SK MUHIBBAH.....
moga aku dapat terus berbakti untuk mereka...... aminnnn
sad mode :(






0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 2, 2011

menunggu, menunggu dan terus menunggu

ari ni dah ari ahad.. esok pulak ari isnin...
budak2 dah start skolah dah esokkkk...
adik aku dah balik asrama...
kakak aku pun dah balik ke kuarters nya... membawa sekali mak n bapakku....
tinggal aku n kakak ku jak d rumah....

skarang ni aku tengah berfikir... perlu ke aku menghadirkan diri ke sekolah esok????
GB kata, kalau rajin, datng la ke skolah... kalau malas, xpayah datang.. terpulang pada aku sendiri..
teringin nak tengok 1st day budak2 bersekolah.... ala, syiok nya......
tapi, kalau datang skolah pulak, rasa mcm pelik jak....
nmpak mcam aku terlalu berharap dpt keja kat sana walaupun mmg aku berharap...hahhaa..
tapi xkan la nak tunjuk dpn2 kot.. cover2 la sikit....
rindu pulak aku ngan budak2........
aiii, bila lah org PPD ni nak call aku agaknye???
kwn2 aku yg memegang jawatan GSTT pun tgah menunggu mcm aku ni.....
tiap hari tggu diaorg call..... 
HP mmg sentiasa ada kat tangan weh.....
tkt dorg call.. tp xjugak call...huhu...



tengah2 menulis ni, aku tlh mmbuat keputusan muktamad...
aku tak pergi sekolah esok.....
sebab, esok confirm ada berita panas.....
berita yg mgkin serba sedikit melibatkan aku kot.....
jadi, aku malas nak datang sebab aku dah tau lama dah..
aku rasa aku org pertama yg tahu...hihihi.. bangga la kan..
entah apa la tanggapan diaorang bila tahu berita tu kan...
wallahualam.....

doaku moga d permudahkan urusanku untuk mengajar kembali di SK MUHIBBAH.....
moga aku dapat terus berbakti untuk mereka...... aminnnn
sad mode :(




No comments:

Post a Comment