Sunday, January 23, 2011

23/01/2010

minggu ni, minggu sibuk aku....
yalahkan, dah mula mengajar kafa balik...
terubat rindu ngan student2.....hehehehehee...
mggu ni aku buat kelas 3 hari berturut-turut...
tahun ni,
kitaorg kena buat kelas 24 jam
berbanding 18jam sebulan tahun lepas....
maklum la, gaji pun dah naik jadi RM800... tahun lepas RM500
$$$$$$$$$$$$$$$
bagi aku, xda masalah la..
sebab thn lepas pun kami buat tiap mggu...
kalau ada 4 dalam sebulan tu, cukup la 24 jam... 
kalau sebulan tu ada 5 mggu,
maka banyak la jamnya..hehehehe...(malas nak kira)
tapi, untuk bulan ni ada usah sikit..
sebab kami mula lewat...
kalau ikut2, kami dapat buat 18 jam je...
tapi penyelaras tu cakap
kami kena gnti untuk cukupkan 24 jam tu..
ok la tuuu..
xla rasa bersalah kan..hehee
bila dah datang skolah tu,
aku dah d beri jadual ngajar pagi...
kalau nak masuk, boleh la masuk..
kalau xnak, xpayah masuk,
sebab aku masih tggu surat PPD....
aiii, PPD...
famous betul engko dalam blog aku kannn... =)
macam dah sedia semua dah untuk aku kat skolah tu..
jadual dah ada...
ruang untuk tandatangan nama aku pun dah ada rupanya.....
tapi mana boleh sign dula kan..
belum ada surat dari PPD..
PPD lagi.. hishhhhhh....


ni jadual tahun lepas.. masih aku simpan lagi sebab PK1 bagi salinan 4 or 5 keping rasanya..hi3 =)



ni pulak jadual tahun ni...kalau prasan ada tertulis tulisan pensel kat jadual tu...  ustaz dah siap bagi lagi.. ari isnin ajar apa.. selasa apa........


mata pelajaran yg akan ku ajar
kalau aku d panggil oleh PPD msh sama mcm thn lepas...
follow up la...
>Pend Agama Islam<>MUZIK<>Pend. Seni Visual>
PAI n Muzik aku msh ngajar kelas yg sama..
cuma PSV tu aku d tukar....
thn lepas aku ngajar thn 2 n thn 6..
tahun ni pulak aku ngajar thn 4 n 5...
yahoooo, kelas pai aku sendiri....like3
dengar jugak PK1 luahan rasa aku
xnak ngajar thn 2 lagi.....
thanx ya..
ok, siap sedia nak ngajar esok...
daaaa....



1 comments:

Seh said...

best eh....dh ready nk ngajar.....bagus...bagus....ya lah cgu contoh...hehe........kekalkan prestasi anda....

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 23, 2011

23/01/2010

minggu ni, minggu sibuk aku....
yalahkan, dah mula mengajar kafa balik...
terubat rindu ngan student2.....hehehehehee...
mggu ni aku buat kelas 3 hari berturut-turut...
tahun ni,
kitaorg kena buat kelas 24 jam
berbanding 18jam sebulan tahun lepas....
maklum la, gaji pun dah naik jadi RM800... tahun lepas RM500
$$$$$$$$$$$$$$$
bagi aku, xda masalah la..
sebab thn lepas pun kami buat tiap mggu...
kalau ada 4 dalam sebulan tu, cukup la 24 jam... 
kalau sebulan tu ada 5 mggu,
maka banyak la jamnya..hehehehe...(malas nak kira)
tapi, untuk bulan ni ada usah sikit..
sebab kami mula lewat...
kalau ikut2, kami dapat buat 18 jam je...
tapi penyelaras tu cakap
kami kena gnti untuk cukupkan 24 jam tu..
ok la tuuu..
xla rasa bersalah kan..hehee
bila dah datang skolah tu,
aku dah d beri jadual ngajar pagi...
kalau nak masuk, boleh la masuk..
kalau xnak, xpayah masuk,
sebab aku masih tggu surat PPD....
aiii, PPD...
famous betul engko dalam blog aku kannn... =)
macam dah sedia semua dah untuk aku kat skolah tu..
jadual dah ada...
ruang untuk tandatangan nama aku pun dah ada rupanya.....
tapi mana boleh sign dula kan..
belum ada surat dari PPD..
PPD lagi.. hishhhhhh....


ni jadual tahun lepas.. masih aku simpan lagi sebab PK1 bagi salinan 4 or 5 keping rasanya..hi3 =)



ni pulak jadual tahun ni...kalau prasan ada tertulis tulisan pensel kat jadual tu...  ustaz dah siap bagi lagi.. ari isnin ajar apa.. selasa apa........


mata pelajaran yg akan ku ajar
kalau aku d panggil oleh PPD msh sama mcm thn lepas...
follow up la...
>Pend Agama Islam<>MUZIK<>Pend. Seni Visual>
PAI n Muzik aku msh ngajar kelas yg sama..
cuma PSV tu aku d tukar....
thn lepas aku ngajar thn 2 n thn 6..
tahun ni pulak aku ngajar thn 4 n 5...
yahoooo, kelas pai aku sendiri....like3
dengar jugak PK1 luahan rasa aku
xnak ngajar thn 2 lagi.....
thanx ya..
ok, siap sedia nak ngajar esok...
daaaa....

1 comment:

  1. best eh....dh ready nk ngajar.....bagus...bagus....ya lah cgu contoh...hehe........kekalkan prestasi anda....

    ReplyDelete