Sunday, August 14, 2011

cari lain.. jumpa yang lain...

salam semua.. selamat malam.. hehehe
sampai sekarang, aku msh blm jumpa lagik crita DARI SUJUD KE SUJUD tu...
adala jumpa, tapi kat youtube.. malas nak tngok kat sana...
nak download gakkk... (memilih betul aku ni)
tengah carik2 kat nenek google, terjumpa pulak crita KITAB CINTA...
Aku baru teringat yg aku memang nakk sangat tengok cita ni.. tapi ada masalah problem sikit nak tengok...
so, dapatla aku simpulkan kat sini, aku tak pernah tengok pun crita ni...
sementara mood cik Broadband ni tengak baekk punya, aku downloadla....hehee
sekarang tinggal beberapa episod lagi.. tak sabar nak tengok... (terasa cam ketinggalan jak)
tapi yg tak bestnya, link untk download crita KITAB CINTA ni guna HOTFILE.. buka mediafire... xbest....
ok, malas nak taep panjang2. letih sebab baru balik dari KAMPUNG BAKO ku yg ku rindu... cehhhh....
sapa2 yang tau link nak download DSKS tu, sila lah bagitau k...
sharing is caring kan.... hehee
k, Thanks korang sebab sudi baca blog aku.. eh, adaka yg baca.. prasan jak lebih ni. =)

 
 


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 14, 2011

cari lain.. jumpa yang lain...

salam semua.. selamat malam.. hehehe
sampai sekarang, aku msh blm jumpa lagik crita DARI SUJUD KE SUJUD tu...
adala jumpa, tapi kat youtube.. malas nak tngok kat sana...
nak download gakkk... (memilih betul aku ni)
tengah carik2 kat nenek google, terjumpa pulak crita KITAB CINTA...
Aku baru teringat yg aku memang nakk sangat tengok cita ni.. tapi ada masalah problem sikit nak tengok...
so, dapatla aku simpulkan kat sini, aku tak pernah tengok pun crita ni...
sementara mood cik Broadband ni tengak baekk punya, aku downloadla....hehee
sekarang tinggal beberapa episod lagi.. tak sabar nak tengok... (terasa cam ketinggalan jak)
tapi yg tak bestnya, link untk download crita KITAB CINTA ni guna HOTFILE.. buka mediafire... xbest....
ok, malas nak taep panjang2. letih sebab baru balik dari KAMPUNG BAKO ku yg ku rindu... cehhhh....
sapa2 yang tau link nak download DSKS tu, sila lah bagitau k...
sharing is caring kan.... hehee
k, Thanks korang sebab sudi baca blog aku.. eh, adaka yg baca.. prasan jak lebih ni. =)

 
 

No comments:

Post a Comment