Tuesday, August 23, 2011

Ini Kisah Benar !!!!!

BEZA PEREMPUAN CANTIK & TAK CANTIK...
Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman…
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer…


Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih…kesiannyer…
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!


Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati…
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm…taktik nak ngorat la tu…


Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la…bagai pinang d belah dua…
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian…mst dah kena bomoh lelaki tu…


Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject…


Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato’ mana bela ni…
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni


Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah…caringnyer…
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh, gedik la tu…


Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don’t worry , i will make u happy forever…
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!! gembeng tol.. ngade2 la…


Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak plak tu…
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu…


Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu…
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??! sibuk ni tau tak!!


Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer…!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia…boring!

benar tak?? benarrr kali kan......hehehe.....

Wanita cantik ialah: 
-Melukis kekuatan melalui masalah 
-Tersenyum saat tertekan 
-Tertawa saat hati sdang menangis 
-Tabah di saat terhina 
-Mempersona kerana memaafkan 
-Mengasihi tanpa balasan 
-Bertmbah kuat dalam doa & pengharapan Ilahi



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 23, 2011

Ini Kisah Benar !!!!!

BEZA PEREMPUAN CANTIK & TAK CANTIK...
Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman…
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer…


Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih…kesiannyer…
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!


Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati…
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm…taktik nak ngorat la tu…


Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la…bagai pinang d belah dua…
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian…mst dah kena bomoh lelaki tu…


Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject…


Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato’ mana bela ni…
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni


Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah…caringnyer…
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh, gedik la tu…


Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don’t worry , i will make u happy forever…
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!! gembeng tol.. ngade2 la…


Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak plak tu…
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu…


Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu…
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??! sibuk ni tau tak!!


Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer…!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia…boring!

benar tak?? benarrr kali kan......hehehe.....

Wanita cantik ialah: 
-Melukis kekuatan melalui masalah 
-Tersenyum saat tertekan 
-Tertawa saat hati sdang menangis 
-Tabah di saat terhina 
-Mempersona kerana memaafkan 
-Mengasihi tanpa balasan 
-Bertmbah kuat dalam doa & pengharapan Ilahi

No comments:

Post a Comment