Tuesday, August 9, 2011

Anugerah Bulan Ramadhan..


Salam sume....
pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-9 kita berpuasa...
tggal 20hari lagi nak raya.. (erk.. dah hitung ari raya dah..apaka)

semalam, 8 0gos 2011 bersamaan ngan 8 Ramadhan 1432 jam 8 pagi,
kami menerima seorang ahli baru dalam keluarga kami.. =)
bertuah betul angka 8 ni...
seronoknye.. skrang aku dah jadi auntie dah.. bulan depan insyaAllah lahir lagi sorang ahli baru..
yea2.. dapat 2 orang skali anak buah tahun ni..
nak share sikit gmbar baby tu... tak banyak sebab ni je picture yg abangku mms..
sekarang dorang masih d KK... 









4 comments:

Farieysha Husna said...

congratz auntie nana~ehehehe~mek pun menanti kakak mek delivery tok~ 17/9 kata doc tapi x tauk la~ne tauk sama bday kmk~19/9~ehe~bdw baby boy ka??apa namanya?? ^_^

NaNaSoHa said...

thanks zal.. xsangka blh jadi auntie secepat tok.. spatutnya due date nya 31/8 tok.. baby tok xsabar nak raya kali hoh.. xsempat abg kmk nak nyambut baby tok sbb ari ya xda flight pagi..
bulan 9 tok ada gik sorg zal.. hik3...
stakat tok blm ada nama gik... blm ready nak..hehe

LeSTaRy KaSiH... said...

salam....nana...welcome to club auntie2 sedunia..hehe....abg anas junior....comel meh..mg baby tok bakal menjadi anak yg soleh dan sbg bekalan ibu dan bapa diakhirat lak owh...

NaNaSoHa said...

w'salam kak.. hehehe thanks... excited dapat anak buah eh.... mklum la.. anak buah 1st.. tggu bang usup gik tok....
amin ya rabbal'alamin... moga nya mnjadi anak yg soleh...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 9, 2011

Anugerah Bulan Ramadhan..


Salam sume....
pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-9 kita berpuasa...
tggal 20hari lagi nak raya.. (erk.. dah hitung ari raya dah..apaka)

semalam, 8 0gos 2011 bersamaan ngan 8 Ramadhan 1432 jam 8 pagi,
kami menerima seorang ahli baru dalam keluarga kami.. =)
bertuah betul angka 8 ni...
seronoknye.. skrang aku dah jadi auntie dah.. bulan depan insyaAllah lahir lagi sorang ahli baru..
yea2.. dapat 2 orang skali anak buah tahun ni..
nak share sikit gmbar baby tu... tak banyak sebab ni je picture yg abangku mms..
sekarang dorang masih d KK... 







4 comments:

  1. congratz auntie nana~ehehehe~mek pun menanti kakak mek delivery tok~ 17/9 kata doc tapi x tauk la~ne tauk sama bday kmk~19/9~ehe~bdw baby boy ka??apa namanya?? ^_^

    ReplyDelete
  2. thanks zal.. xsangka blh jadi auntie secepat tok.. spatutnya due date nya 31/8 tok.. baby tok xsabar nak raya kali hoh.. xsempat abg kmk nak nyambut baby tok sbb ari ya xda flight pagi..
    bulan 9 tok ada gik sorg zal.. hik3...
    stakat tok blm ada nama gik... blm ready nak..hehe

    ReplyDelete
  3. salam....nana...welcome to club auntie2 sedunia..hehe....abg anas junior....comel meh..mg baby tok bakal menjadi anak yg soleh dan sbg bekalan ibu dan bapa diakhirat lak owh...

    ReplyDelete
  4. w'salam kak.. hehehe thanks... excited dapat anak buah eh.... mklum la.. anak buah 1st.. tggu bang usup gik tok....
    amin ya rabbal'alamin... moga nya mnjadi anak yg soleh...

    ReplyDelete