Friday, July 29, 2011

Dari Sujud ke Sujud


sedang menunggu line internet ok.. pasni ada keja part time...hehehee..
mendownload cita DARI SUJUD KE SUJUD.. sambungan cita KCB-Meraih Ridho Ilahi..
tak best tengok kat youtube...
tengah feeling2 tengok, tiba2 tersekat..
takkk besttttt....
weeeeee, tak sabar nak tengok cita ni...
CELCOM BERUKBAND... sila bagi kerjasama k....

baru je abis download ost DARI SUJUD KE SUJUD.. best gak....


DARI SUJUD KE SUJUD- Marshanda, Oki, Dude, Kholidi, ANdi

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi (dari sujud ke sujud)

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi
dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi

dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih
Subhanallah, Subhanallah, Subhanallah
dari sujud ke sujud



psttttt: bila tengok trailer cita ni, tiba2 terconfuse ngan cita DALAM MIHRAB CINTA.hehehehee






0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 29, 2011

Dari Sujud ke Sujud


sedang menunggu line internet ok.. pasni ada keja part time...hehehee..
mendownload cita DARI SUJUD KE SUJUD.. sambungan cita KCB-Meraih Ridho Ilahi..
tak best tengok kat youtube...
tengah feeling2 tengok, tiba2 tersekat..
takkk besttttt....
weeeeee, tak sabar nak tengok cita ni...
CELCOM BERUKBAND... sila bagi kerjasama k....

baru je abis download ost DARI SUJUD KE SUJUD.. best gak....


DARI SUJUD KE SUJUD- Marshanda, Oki, Dude, Kholidi, ANdi

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi (dari sujud ke sujud)

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi
dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

bagaimana ku jelaskan cinta karena itu tak dapat dijabarkan
sesuatu yang indah terlahir dari rasa
dan rasa itu karunia Ilahi

bagaimana ku jelaskan cinta bila malu selalu melandaku
semua rasa itu malu rasa bahagia
takut dan cemburu pun karunia Ilahi

dari sujud ke sujud sejuta doa ku lantun untuk cinta
dalam hati anak-anak manusia hablumminannas
dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih

dari sujud ke sujud ku tasbihkan hanya untuk cinta
Subhanallah cinta kita terus bertasbih
Subhanallah, Subhanallah, Subhanallah
dari sujud ke sujud



psttttt: bila tengok trailer cita ni, tiba2 terconfuse ngan cita DALAM MIHRAB CINTA.hehehehee




No comments:

Post a Comment