Saturday, December 31, 2011

Happy New Year

Salam Semua.. 31/12/2011
Sekejapnya masa brlalu kan....tak sangka hari ni ari trakhir kita di thn 2011...
So, sebelum tibanya tahun baru 2012, aku nak wish la, happy new year kat korang yg mmbaca blog ni....
Moga tahun 2012 lebih baik dari tahun2 sebelumnya.. Azam2 yg belum tercapai untuk tahun 2011 ni aku bawak ke tahun 2012 pulak... Moga tahun 2012 ni membawa kenangan manis untuk kita semua....

Sebelum detik 12.00 sila buat manual pengurusan hati ini :

• DELETE semua FILE kebencian & amarah
• INSTALL anti-virus ego & putus asa
• RESTART kehidupanmu dgn kasih sayang
• REFRESH peribadi kita yg mulia
• DOWNLOAD sifat2 SABAR & TAQWA
• UPLOAD tingkahlaku yg BENAR, JUJUR & IKHLAS
• Jangan meng-'UNDO' pengalaman buruk & sedih
• LOADING semua dgn DOA & USAHA
• COPY & PASTE semua pengajaran & ilmu yg bermanafaat
 Pstttt: masih nerves nak ngajar ni... nerves2..... camne erk???

 



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 31, 2011

Happy New Year

Salam Semua.. 31/12/2011
Sekejapnya masa brlalu kan....tak sangka hari ni ari trakhir kita di thn 2011...
So, sebelum tibanya tahun baru 2012, aku nak wish la, happy new year kat korang yg mmbaca blog ni....
Moga tahun 2012 lebih baik dari tahun2 sebelumnya.. Azam2 yg belum tercapai untuk tahun 2011 ni aku bawak ke tahun 2012 pulak... Moga tahun 2012 ni membawa kenangan manis untuk kita semua....

Sebelum detik 12.00 sila buat manual pengurusan hati ini :

• DELETE semua FILE kebencian & amarah
• INSTALL anti-virus ego & putus asa
• RESTART kehidupanmu dgn kasih sayang
• REFRESH peribadi kita yg mulia
• DOWNLOAD sifat2 SABAR & TAQWA
• UPLOAD tingkahlaku yg BENAR, JUJUR & IKHLAS
• Jangan meng-'UNDO' pengalaman buruk & sedih
• LOADING semua dgn DOA & USAHA
• COPY & PASTE semua pengajaran & ilmu yg bermanafaat
 Pstttt: masih nerves nak ngajar ni... nerves2..... camne erk???

 

No comments:

Post a Comment