Thursday, December 1, 2011

Lega sikitttt

Ya Allah..Titipkan ketenangan buat dia yang sedang keresahan..Ya Allah,kembalikan keceriaan buat dia yang kedukaan..Ya Allah,gantikan tangisan dia dengan senyuman..Ya Allah,jika ini ujian maka berikan dia kekuatan..Ketahuilah tiada yang lebih mengerti perasaanmu melainkan Allah.Tiada yang lebih dekat kepadamu melainkan Allah.Maka rintihlah segalanya dalam doa dan sujudmu kepadaNya..ketika kau juga mencintai seseorang,maka ingatlah pada Yang Maha Menciptakan kekasihmu,ingatlah pada Yang Maha Menggenggam hati kekasihmu,ingatlah pada Yang Maha Menguasai kekasihmu dan ingatlah Yang Maha Menanamkan rasa CINTA dlm hatimu itu,Dia adalah ALLAH SWT...

Sekuat mana pun GODAAN yang harus kita hadapi,Sekuat mana pun CABARAN yang harus kita lalui,Sejauh mana pun HARI-HARI yang perlu kita tempuhi,Jangan pernah berhenti BERHARAP dari pertolongan ILAHI..Kerana Hanya Dia Sebaik2 PENOLONG..
Salam semua....
apa khabar??? chewahhh, mcm apa la pulak kan....
mlm ni aku nak relax jak... tak nak tengok kerja..........
Alhamdulillah, krja hampir siap sepenuhnya.... Semalam aku siapkan krja smpai jak 4 pagi baru tidur..... sebenarnya krja tu dah siap petang semalam... disebabkan tunggu giliran print, smpai ke pagi la pulak.. sampai tertidur aku tggu... Alhamdulillah selesai dah.. tinggal nak buat big book n puppet lagi.......

Lama tak menulis kat blog ni, terasa janggal pulak kan(mengada-ngada mood)...

2 bulan lebih dah tinggal di perantau, kerinduan pada keluarga makin menebal.. Aiiii, tak nak la tulis pasal fmily.. takut nangislak.. mlm ni nak happy2 je... xmo nangis..huhhuhu

Nak upload pic2 spanjang aku kat sini blh tak?? kalo xleh, jgn tengok k....hehehee :)


















0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 1, 2011

Lega sikitttt

Ya Allah..Titipkan ketenangan buat dia yang sedang keresahan..Ya Allah,kembalikan keceriaan buat dia yang kedukaan..Ya Allah,gantikan tangisan dia dengan senyuman..Ya Allah,jika ini ujian maka berikan dia kekuatan..Ketahuilah tiada yang lebih mengerti perasaanmu melainkan Allah.Tiada yang lebih dekat kepadamu melainkan Allah.Maka rintihlah segalanya dalam doa dan sujudmu kepadaNya..ketika kau juga mencintai seseorang,maka ingatlah pada Yang Maha Menciptakan kekasihmu,ingatlah pada Yang Maha Menggenggam hati kekasihmu,ingatlah pada Yang Maha Menguasai kekasihmu dan ingatlah Yang Maha Menanamkan rasa CINTA dlm hatimu itu,Dia adalah ALLAH SWT...

Sekuat mana pun GODAAN yang harus kita hadapi,Sekuat mana pun CABARAN yang harus kita lalui,Sejauh mana pun HARI-HARI yang perlu kita tempuhi,Jangan pernah berhenti BERHARAP dari pertolongan ILAHI..Kerana Hanya Dia Sebaik2 PENOLONG..
Salam semua....
apa khabar??? chewahhh, mcm apa la pulak kan....
mlm ni aku nak relax jak... tak nak tengok kerja..........
Alhamdulillah, krja hampir siap sepenuhnya.... Semalam aku siapkan krja smpai jak 4 pagi baru tidur..... sebenarnya krja tu dah siap petang semalam... disebabkan tunggu giliran print, smpai ke pagi la pulak.. sampai tertidur aku tggu... Alhamdulillah selesai dah.. tinggal nak buat big book n puppet lagi.......

Lama tak menulis kat blog ni, terasa janggal pulak kan(mengada-ngada mood)...

2 bulan lebih dah tinggal di perantau, kerinduan pada keluarga makin menebal.. Aiiii, tak nak la tulis pasal fmily.. takut nangislak.. mlm ni nak happy2 je... xmo nangis..huhhuhu

Nak upload pic2 spanjang aku kat sini blh tak?? kalo xleh, jgn tengok k....hehehee :)
















No comments:

Post a Comment