Friday, December 9, 2011

Alhamdulillah selesaiiii.....


Salam semua.....

Nak menunjuk-nunjuk ckit hasil krja aku ni....walaupun tak cantik, aku tetap nak tunjuk....hehehehee.....

Tak sangka aku akan terjerumus buat puppet ni.....xsuka ka suka ka, trpksa jugak buat kan..huhuhuhu.. redhaaaa jak... =)







psttttttt: sebenarnya BIG BOOK tu org lukis untuk aku.. tapi sebab rasa bersalah aku tak buat kerja tu, aku gunting, lekat kat mounting board, selotep, n spray.. sehari semalam aku buat tu.....=) kira ok la kan.. blh d kira hasil krja aku jugak kan.. dripada xbuattt......hehehehehe

 


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 9, 2011

Alhamdulillah selesaiiii.....


Salam semua.....

Nak menunjuk-nunjuk ckit hasil krja aku ni....walaupun tak cantik, aku tetap nak tunjuk....hehehehee.....

Tak sangka aku akan terjerumus buat puppet ni.....xsuka ka suka ka, trpksa jugak buat kan..huhuhuhu.. redhaaaa jak... =)







psttttttt: sebenarnya BIG BOOK tu org lukis untuk aku.. tapi sebab rasa bersalah aku tak buat kerja tu, aku gunting, lekat kat mounting board, selotep, n spray.. sehari semalam aku buat tu.....=) kira ok la kan.. blh d kira hasil krja aku jugak kan.. dripada xbuattt......hehehehehe

 

No comments:

Post a Comment