Friday, December 30, 2011

yeah...

salam semua...
ari ni call yg d tunggu2 mengecall jugak(apala bhasa...korang paham ke??
Dapat call dari pejabat kemas... Dorang suruh melapor kat pejabat kemas Kuching, kat Sego....
aiyooo, mana sego tu?? Kalo sogo tu tau la.... mak aku sia cakap nak ikut kalo melapor kat sogo tu..hehehehee....

Brita gembira dari kawanku(gembira ke)..Memandangkan dia dah kat opis, dia pun cek nama aku skali...dia cakap, aku kena posting kat Tabika Kpg Sendeng....Pening lagi.. Mana tempat tu??? Tak pernah dengar ponnn... Kawanku tu dah double cek..Tapi tetap tabika yg sama..huwaaaaaaaaaaa =(

Pastu dapat call dak kemas untuk kali ke-2...Ada bnda yg lupa nak bagitau...Akupun ambik la kesempatan tanya tempat aku posting...Masih ragu2 ngan tempat yg kwn aku tu bagitau..Skali org tu cakap kat kpg Sandong daaaa... pening lagi....kat mane tu?? atoiiiii.... Aku tanye la, kat mane tempat tu Cik?? Orang tu jawab, tak tau la.. hari selasa nanti tanye lagi k... (apalaaaa)

Then dapat call dari sahabat yg terlampau excited tanye aku posting kat ne....talking2 n aku bgtau tempat aku kena posting tu...skali dia cari, fuhhh jauh meh... Rasanya punah semua harapan aku bila tau Tabika tu kat ne... Nampaknya tak dapatla aku ulang alik dari rumah...huhuhuhu..takpela, sabo2...

Sekarang ni aku hanya mampu berdoa sebuah keajaiban akan berlaku...heheheehe...

Kalo kena jugak mengajar kat sane, aku redha jak la.... demi agama, bangsa dan negara....chewahhhh, semangat ni...Moga aku diberi kekuatan...=)





2 comments:

Aefa Aerisya said...

tahniah nana.. so diam cne kelak? haha

NaNaSoHa said...

ntahla pa..perlu molah lawatn ke tabika ya dolok..baruk blh fkr cni nak diam..huhuhu

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 30, 2011

yeah...

salam semua...
ari ni call yg d tunggu2 mengecall jugak(apala bhasa...korang paham ke??
Dapat call dari pejabat kemas... Dorang suruh melapor kat pejabat kemas Kuching, kat Sego....
aiyooo, mana sego tu?? Kalo sogo tu tau la.... mak aku sia cakap nak ikut kalo melapor kat sogo tu..hehehehee....

Brita gembira dari kawanku(gembira ke)..Memandangkan dia dah kat opis, dia pun cek nama aku skali...dia cakap, aku kena posting kat Tabika Kpg Sendeng....Pening lagi.. Mana tempat tu??? Tak pernah dengar ponnn... Kawanku tu dah double cek..Tapi tetap tabika yg sama..huwaaaaaaaaaaa =(

Pastu dapat call dak kemas untuk kali ke-2...Ada bnda yg lupa nak bagitau...Akupun ambik la kesempatan tanya tempat aku posting...Masih ragu2 ngan tempat yg kwn aku tu bagitau..Skali org tu cakap kat kpg Sandong daaaa... pening lagi....kat mane tu?? atoiiiii.... Aku tanye la, kat mane tempat tu Cik?? Orang tu jawab, tak tau la.. hari selasa nanti tanye lagi k... (apalaaaa)

Then dapat call dari sahabat yg terlampau excited tanye aku posting kat ne....talking2 n aku bgtau tempat aku kena posting tu...skali dia cari, fuhhh jauh meh... Rasanya punah semua harapan aku bila tau Tabika tu kat ne... Nampaknya tak dapatla aku ulang alik dari rumah...huhuhuhu..takpela, sabo2...

Sekarang ni aku hanya mampu berdoa sebuah keajaiban akan berlaku...heheheehe...

Kalo kena jugak mengajar kat sane, aku redha jak la.... demi agama, bangsa dan negara....chewahhhh, semangat ni...Moga aku diberi kekuatan...=)



2 comments:

  1. tahniah nana.. so diam cne kelak? haha

    ReplyDelete
  2. ntahla pa..perlu molah lawatn ke tabika ya dolok..baruk blh fkr cni nak diam..huhuhu

    ReplyDelete