Monday, May 9, 2011

Nak Kongsi sikit...

aku menaip dengan mata yg ngantukk...
apahal la ngantuk sgt ni erk???
pening kepala lagik tuuu..
hari panas sangat... 
masuk kelas petang tadi pun dah macam xde mood pulak aku.. 
uii.. macam mana ni.... 
panas2 macam tu, pastu blackout pulak...
xpe2... seronok tau.. guna kipas manual...
ambik kad ucapan dari Bank Rakyat untuk buat kipas..
sori ye bank rakyat..hehehehhe... (pasni confirmla bank rakyat xnak ambik aku keje)

sebenarnya entry aku kali ni bukan pasal panas... 
tapi pasa benda2 di bawah..
penat aku tolong kakak ku kemas ujung mggu lepas...
"tolong tengok" hahahahaa.

 novel yg bahagian depan tu sume best.....

 bertimbun jak buku

 Focus kat Diari Seorang Guru.. syiokkk .. dah beberapa kali ulang dah..
serius, best sgt2.... rugi la sapa2 xbaca



 novel2 yg d beri layanan istimewa.. di letakkan kat tmpat bagus...hehhee

sape yg berminat nak beli, contact aku k...lelong3....heheheee
nanti confirm kakak ku marah sebab lelong novel dia... sori ye kak....
gurau jak bah....hahahahaaa



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 9, 2011

Nak Kongsi sikit...

aku menaip dengan mata yg ngantukk...
apahal la ngantuk sgt ni erk???
pening kepala lagik tuuu..
hari panas sangat... 
masuk kelas petang tadi pun dah macam xde mood pulak aku.. 
uii.. macam mana ni.... 
panas2 macam tu, pastu blackout pulak...
xpe2... seronok tau.. guna kipas manual...
ambik kad ucapan dari Bank Rakyat untuk buat kipas..
sori ye bank rakyat..hehehehhe... (pasni confirmla bank rakyat xnak ambik aku keje)

sebenarnya entry aku kali ni bukan pasal panas... 
tapi pasa benda2 di bawah..
penat aku tolong kakak ku kemas ujung mggu lepas...
"tolong tengok" hahahahaa.

 novel yg bahagian depan tu sume best.....

 bertimbun jak buku

 Focus kat Diari Seorang Guru.. syiokkk .. dah beberapa kali ulang dah..
serius, best sgt2.... rugi la sapa2 xbaca



 novel2 yg d beri layanan istimewa.. di letakkan kat tmpat bagus...hehhee

sape yg berminat nak beli, contact aku k...lelong3....heheheee
nanti confirm kakak ku marah sebab lelong novel dia... sori ye kak....
gurau jak bah....hahahahaaa

No comments:

Post a Comment