Sunday, September 11, 2011

Happy Mode...

Assalamualaikum & salam sejahtera untuk orang2 yg baca blog ni (adaka??)

Happy mode???? SEbab ape?

Hari jumaat ni 9/9/2011 jam 4:57pm, time tengah syok2 tengok tv, aku mendapat 1 panggilan...
Panggilan yg aku tunggu selama beberapa bulan... hehehee..betul2 tak sangka...
Alhamdulillah.... tak sia2 aku berlari pusing padang 2.4 km...and tak sia2 aku tunggu inteview tu dari pagi smpai petang.. SYukur atas rezkiMu YA ALLAH...

Tak dapat nak terangkan betapa happynya aku time tu.. Alhamdulillah..

Thanks, arigato, syukran, terima kasih, nandre, xie xie, kamsahamnida, gracias, makkaseh buat 'orang2' yang sentiasa mendoakan aku.. and aku doakan kawan2 aku yang teman aku sampai petang ari tu dapat jugak.. ksian dorang...aminnnn..

nanti aku aku update bila n di mana aku kursus tu k.. sebab esok baru nak ambik surat tawaran..tu pun kalau korang nak tau la.. kalo xnak, xyah bace..hehehee.....



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, September 11, 2011

Happy Mode...

Assalamualaikum & salam sejahtera untuk orang2 yg baca blog ni (adaka??)

Happy mode???? SEbab ape?

Hari jumaat ni 9/9/2011 jam 4:57pm, time tengah syok2 tengok tv, aku mendapat 1 panggilan...
Panggilan yg aku tunggu selama beberapa bulan... hehehee..betul2 tak sangka...
Alhamdulillah.... tak sia2 aku berlari pusing padang 2.4 km...and tak sia2 aku tunggu inteview tu dari pagi smpai petang.. SYukur atas rezkiMu YA ALLAH...

Tak dapat nak terangkan betapa happynya aku time tu.. Alhamdulillah..

Thanks, arigato, syukran, terima kasih, nandre, xie xie, kamsahamnida, gracias, makkaseh buat 'orang2' yang sentiasa mendoakan aku.. and aku doakan kawan2 aku yang teman aku sampai petang ari tu dapat jugak.. ksian dorang...aminnnn..

nanti aku aku update bila n di mana aku kursus tu k.. sebab esok baru nak ambik surat tawaran..tu pun kalau korang nak tau la.. kalo xnak, xyah bace..hehehee.....

No comments:

Post a Comment