Wednesday, September 14, 2011

hmmmmmm

Salam semua....
nak update pasal Kursus Sijil Pend Awal Kanak2...hehehe.. sibuk jak kan.. macam la orang baca....

Alhamdulillah, semua dah selesai.... Medical checkup n tiket...
ari ni aku g ambik tiket, fuyoooo... awalnya.. aku kena flight first la.. aduh... 

berangkat dari kuching ni jam 6.15 pagi....
pastu sampai kat sana dalam jam 8.. then kena tunggu peserta2 dari bahagian lain pulak.. 
apuuuuuu, ntah brapa lama ntah nak tunggu ni... huhuhuhu..
tapi xpela.. ape boleh buat kan...

pastu ada bas yang akan ambik kitaorang...terus ke Virgo Teluk Batik, Perak...

macam tak sabar dah aku ni...
tapi barang2 belum settle lagik.. tengah mencari baju plain kaler biru tua ni..susah betul carik...
bila jumpa, lengan pendek pulak... bila jumpa yg lengan panjang, nipis lak...
bila dah jumpa yg betul2 ngam ade corak lak..aduhh.. nak buat ape ni..huhuhuhu..habis dah sluruh kedai kat kuching ni aku carik (cam tipu jak aku ni)hehehe

esok la nak teruskan mencarik.. 
ok, blah dulu la.. slow betul line...hehehe



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 14, 2011

hmmmmmm

Salam semua....
nak update pasal Kursus Sijil Pend Awal Kanak2...hehehe.. sibuk jak kan.. macam la orang baca....

Alhamdulillah, semua dah selesai.... Medical checkup n tiket...
ari ni aku g ambik tiket, fuyoooo... awalnya.. aku kena flight first la.. aduh... 

berangkat dari kuching ni jam 6.15 pagi....
pastu sampai kat sana dalam jam 8.. then kena tunggu peserta2 dari bahagian lain pulak.. 
apuuuuuu, ntah brapa lama ntah nak tunggu ni... huhuhuhu..
tapi xpela.. ape boleh buat kan...

pastu ada bas yang akan ambik kitaorang...terus ke Virgo Teluk Batik, Perak...

macam tak sabar dah aku ni...
tapi barang2 belum settle lagik.. tengah mencari baju plain kaler biru tua ni..susah betul carik...
bila jumpa, lengan pendek pulak... bila jumpa yg lengan panjang, nipis lak...
bila dah jumpa yg betul2 ngam ade corak lak..aduhh.. nak buat ape ni..huhuhuhu..habis dah sluruh kedai kat kuching ni aku carik (cam tipu jak aku ni)hehehe

esok la nak teruskan mencarik.. 
ok, blah dulu la.. slow betul line...hehehe

No comments:

Post a Comment