Thursday, September 29, 2011

homesickkkk

Salam semuaa.....

lame dah x menulis kat sini kan.. sibuk sangat2....
2 minggu dah berada d perantauan ni, dah demam2 sebab rindu.. homesick....huhuhuhu
mcm budak2 jak kan..hehehe
nak share sikit pasal kejadian yg sangat2 xdapat kulupakan..kenangan pahit kot....
17 september 2011.. 4 pagi..
berangkat dari rumah... smpai kat airport dekat2 jam 5.... flight ke kl jam 6.15...
sampai kat lcct jam 8 pagi......
pastu tunggu bas ambik, jam 12.15pm baru datang.... 
sampai kat Virgo Teluk Batik, Lumut Perak dalam jam 7..
perjalanan yg sangat panjang n membosankan....
sampai2 gi daftar bilik, then mandi n terus g makan,...
pastu ada taklimat, taklimat n taklimat...
sampai jam 3 lebih....
12 jam berjaga... korang bayangkan la mcam mana mata time tu..hahahaha...
pastu kena bangun tidur jam 5.30... huwaaaa.. rasa nak nangis jak time tu...
xcukup tidur...
Syukur alhamdulillah, seminggu dapat aku lalui...
walaupun ada titis air mata yg menitis sebab kena 'dera'...
xpenah kena macam ni,,,
taknak la crita lagi.....teruk sangat2..
seminggu rasa macam dah bertahun2 dah.....
sekarang dah kat PUSAT KEGIATAN MASYARAKAT (PKM'A) Kuala Selangor....
sape2 yg tinggal berdekatan sini, boleh la melawat aku..hahahhahahaa...
nanti aku updatekan gmbar2 time kursus k..hehehe
ok, daaaaaaa







0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 29, 2011

homesickkkk

Salam semuaa.....

lame dah x menulis kat sini kan.. sibuk sangat2....
2 minggu dah berada d perantauan ni, dah demam2 sebab rindu.. homesick....huhuhuhu
mcm budak2 jak kan..hehehe
nak share sikit pasal kejadian yg sangat2 xdapat kulupakan..kenangan pahit kot....
17 september 2011.. 4 pagi..
berangkat dari rumah... smpai kat airport dekat2 jam 5.... flight ke kl jam 6.15...
sampai kat lcct jam 8 pagi......
pastu tunggu bas ambik, jam 12.15pm baru datang.... 
sampai kat Virgo Teluk Batik, Lumut Perak dalam jam 7..
perjalanan yg sangat panjang n membosankan....
sampai2 gi daftar bilik, then mandi n terus g makan,...
pastu ada taklimat, taklimat n taklimat...
sampai jam 3 lebih....
12 jam berjaga... korang bayangkan la mcam mana mata time tu..hahahaha...
pastu kena bangun tidur jam 5.30... huwaaaa.. rasa nak nangis jak time tu...
xcukup tidur...
Syukur alhamdulillah, seminggu dapat aku lalui...
walaupun ada titis air mata yg menitis sebab kena 'dera'...
xpenah kena macam ni,,,
taknak la crita lagi.....teruk sangat2..
seminggu rasa macam dah bertahun2 dah.....
sekarang dah kat PUSAT KEGIATAN MASYARAKAT (PKM'A) Kuala Selangor....
sape2 yg tinggal berdekatan sini, boleh la melawat aku..hahahhahahaa...
nanti aku updatekan gmbar2 time kursus k..hehehe
ok, daaaaaaa





No comments:

Post a Comment