Friday, March 11, 2011

Kenangan Lalu Mengusik Jiwa




11/3/2011

5 tahun dulu....
aku berada kat padang kawad KEM PAYA INDAH....
menangisi perpisahan..
setelah hmpir 3 bulan berada kat kem tu, terasa sayang la pulak...
sayang ngan kem, ngan kawan2....
eeeeee.. sedihhhhhhh sgt2..
smpai bengkak2 mata sbb ngs...
yelah kan...
xtau la bila blh jmpa lagi......
macam2 benda baru yg aku belajar kat kem tu..
pengalaman baru, kwn2 baru...
1st day kat sana asyik ngs2 je.. sbb rasa mcm xbest..
jauh dr family pulak tu...
handphone kena ambik....
yg ada cuma telefon awm je....
xkan la nak guna telefon awam..
kang ngs kat situ, kan naya... memalukan jak..hahahaha
tapi bila dah last day pun sedih jugak...sbb xnak berpisah ngan kawan2....
aku msh ingt kata2 ckgu dulu.. time 2 kami berhimpun kat pdang kawad.....
1st day kawad......
dia kata " kat padang ni lah nanti kami akn tengok kamu nangis.."
kitaorg ketawa jak..... terasa mcm lucu lak..
tp mmg betul la....
padang tu yg menyaksikan perpisahan kami..... menyaksikan tangisan kesedihan kami...
sedih pulak rasa ni.... =(


~kat sini la kami berkumpul pagi2 n petang2.... pendek kata siang ari la.....~

aktiviti kami yg mula2 skali..Kelas Pembinaan Karakter...

Kelas Kenegaraan.. Kelas paling boring

Wirajaya.. g hutan.. buat khemah.. best3...

posing time nak g kawad.... sorila, picture ni ada unik sikit...
mcm zaman dolu2.... aku ambik dr fb kwnku

ni time penat2 latihan untk pertandingan... xingt la nama pertandingan

monkey rack ka nama nya.. xingt.. tapi ada monkey2 laaa....

tarzan swing.. aku tersangkut kat sini time pertandingan tu.. malunyeeee

kat kolam ni la kami buat water confident... 
eeeee. kotor sgr... 
kalo yg pakai baju warna puteh tu, confirm jadi warna coklat....

surau Kem Paya Indah

flying fox.. skali cuba, rasa nak lagiii..hehehe.. best3



sedih bila tengok picture2 ni,..
PLKN satu kenangan Abadi..
Kem Paya Indah satu kenangan Terindah







0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 11, 2011

Kenangan Lalu Mengusik Jiwa




11/3/2011

5 tahun dulu....
aku berada kat padang kawad KEM PAYA INDAH....
menangisi perpisahan..
setelah hmpir 3 bulan berada kat kem tu, terasa sayang la pulak...
sayang ngan kem, ngan kawan2....
eeeeee.. sedihhhhhhh sgt2..
smpai bengkak2 mata sbb ngs...
yelah kan...
xtau la bila blh jmpa lagi......
macam2 benda baru yg aku belajar kat kem tu..
pengalaman baru, kwn2 baru...
1st day kat sana asyik ngs2 je.. sbb rasa mcm xbest..
jauh dr family pulak tu...
handphone kena ambik....
yg ada cuma telefon awm je....
xkan la nak guna telefon awam..
kang ngs kat situ, kan naya... memalukan jak..hahahaha
tapi bila dah last day pun sedih jugak...sbb xnak berpisah ngan kawan2....
aku msh ingt kata2 ckgu dulu.. time 2 kami berhimpun kat pdang kawad.....
1st day kawad......
dia kata " kat padang ni lah nanti kami akn tengok kamu nangis.."
kitaorg ketawa jak..... terasa mcm lucu lak..
tp mmg betul la....
padang tu yg menyaksikan perpisahan kami..... menyaksikan tangisan kesedihan kami...
sedih pulak rasa ni.... =(


~kat sini la kami berkumpul pagi2 n petang2.... pendek kata siang ari la.....~

aktiviti kami yg mula2 skali..Kelas Pembinaan Karakter...

Kelas Kenegaraan.. Kelas paling boring

Wirajaya.. g hutan.. buat khemah.. best3...

posing time nak g kawad.... sorila, picture ni ada unik sikit...
mcm zaman dolu2.... aku ambik dr fb kwnku

ni time penat2 latihan untk pertandingan... xingt la nama pertandingan

monkey rack ka nama nya.. xingt.. tapi ada monkey2 laaa....

tarzan swing.. aku tersangkut kat sini time pertandingan tu.. malunyeeee

kat kolam ni la kami buat water confident... 
eeeee. kotor sgr... 
kalo yg pakai baju warna puteh tu, confirm jadi warna coklat....

surau Kem Paya Indah

flying fox.. skali cuba, rasa nak lagiii..hehehe.. best3



sedih bila tengok picture2 ni,..
PLKN satu kenangan Abadi..
Kem Paya Indah satu kenangan Terindah





No comments:

Post a Comment