Friday, December 24, 2010

Gelak Tergolek....

ari ni selesai aku membaca GELAKTERGOLEK....
mula2 tu, aku baca kat penulisan2u....
tp xabis la.. smpai bab 10 jak...
kebetulan cousinku ada beli buku ni...
dia offer nak bagik pnjam, aku apa lagi..
pantang d offer...
aku pnjam la...
best la cita ni..
tp ada 18sx ckit......
lawak novel ni..
kadang2 aku terfikir juga, ada ka bnda ni terjadi... 
lawak dalam novel ni x logik jugak..hehehe
tapi belasahla, baca jugak smpai abis....


dialog yg betul2 mencuit hatiku...

" aku terima nikahnya Siti Maimun b Ibrahim dgn mas kahwinnya 30 Rakaat tunai.... " - Rahman

" 30 Ringgit.. bukan 30 Rakaat.. org sembahyang tarawih pun x sampai 30 rakaat.. " -Tuk kadi....

ada jugak peristiwa2 yg lucu......

adaka patut org pegi kursus kawen pakai jubah ngan serban skali.. makk aiii.. dahla salah pegi kursus pulak tu.... rupa2nya dia pegi kursus jualan lansung.. aiii, lucu betulll... :)

and mcm2 lagilah pristiwa lucu berlaku kat Rahman n isterinya..hihiihih....
kalo nak baca yg on9 punya klik kat sini yerrr...

kalo nak baca yg full version punya, carikla kat kedai2 buku yg berhampiran... hihihi...

akhir kata, renung2kan & selamat membaca....

 






0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 24, 2010

Gelak Tergolek....

ari ni selesai aku membaca GELAKTERGOLEK....
mula2 tu, aku baca kat penulisan2u....
tp xabis la.. smpai bab 10 jak...
kebetulan cousinku ada beli buku ni...
dia offer nak bagik pnjam, aku apa lagi..
pantang d offer...
aku pnjam la...
best la cita ni..
tp ada 18sx ckit......
lawak novel ni..
kadang2 aku terfikir juga, ada ka bnda ni terjadi... 
lawak dalam novel ni x logik jugak..hehehe
tapi belasahla, baca jugak smpai abis....


dialog yg betul2 mencuit hatiku...

" aku terima nikahnya Siti Maimun b Ibrahim dgn mas kahwinnya 30 Rakaat tunai.... " - Rahman

" 30 Ringgit.. bukan 30 Rakaat.. org sembahyang tarawih pun x sampai 30 rakaat.. " -Tuk kadi....

ada jugak peristiwa2 yg lucu......

adaka patut org pegi kursus kawen pakai jubah ngan serban skali.. makk aiii.. dahla salah pegi kursus pulak tu.... rupa2nya dia pegi kursus jualan lansung.. aiii, lucu betulll... :)

and mcm2 lagilah pristiwa lucu berlaku kat Rahman n isterinya..hihiihih....
kalo nak baca yg on9 punya klik kat sini yerrr...

kalo nak baca yg full version punya, carikla kat kedai2 buku yg berhampiran... hihihi...

akhir kata, renung2kan & selamat membaca....

 




No comments:

Post a Comment