Tuesday, December 21, 2010

20/12/2010

20/12
hari yg sangat bermkna untukku
mcm2 je bnda terjadi....huhuhuhu......
ada best, ada yg xbest..
tp rasanya, bnyk yg xbest drp yang best la....hehehee ;)


  1. mula2 skali tentula crita best kan.. ari org dapat gaji.. tp aku blm ambik lg gji tu..... blm d perlukan kot... nak menabung untuk masa hadapan.. chewahhhhhh..... :)
  2. dtg lewat kat skolah......... dahla dtg kat seberang tu dekat2 jam 9... gangster la konon... nervous jg la kan.. dtg lewat..... tunggu tambang lagi... lama la.. tnsion betul aku..
  3. bila perahu tambang datang, berpaksa advanture.. naik perahu tambang yg satu lagi, then baru smpai ke perahu tambang yg ambik aku.... air kering.. biasala.. dugaaannnnnn....
  4. datang2 kat skolah, sekolah knci la pulak.. aiii, geram aku... rupa2 nya GB cuti.... huh, selamat.....hehehe.. nak xnak, terpaksa jg tggu skolah d bukak....
  5. bila bilik guru d bukak, xlama lepas tu, datang la someone yg xperlu aku crita kan kat sini... buat sakit ati jak...... huhuh... xsuka la aku.....
  6. dekat2 jam 1030 pagi, aku pun blah... malas nak tggu lama2 kat bilik guru tu.....
  7. dalam perjalanan kat pengkalan, tau apa yg berlaku.. aku jumpa ular.... dekat kaki pulak tu.... huh, terkejut la aku..... aku terus berlari meninggalkan kakak ku..hihiih.. sori kak..... masih terbayang bayang d ruang mata ku sampai ari ni...ular tu kecik jak... tp panjang wooo.. huh, nasibla ular tu xmengganas n xserang aku... aku hmpir2 jg terpijak ular tu.. uiii, seram...
  8. tu je la aku nak crita kot... hahaha.. boring kan......


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 21, 2010

20/12/2010

20/12
hari yg sangat bermkna untukku
mcm2 je bnda terjadi....huhuhuhu......
ada best, ada yg xbest..
tp rasanya, bnyk yg xbest drp yang best la....hehehee ;)


  1. mula2 skali tentula crita best kan.. ari org dapat gaji.. tp aku blm ambik lg gji tu..... blm d perlukan kot... nak menabung untuk masa hadapan.. chewahhhhhh..... :)
  2. dtg lewat kat skolah......... dahla dtg kat seberang tu dekat2 jam 9... gangster la konon... nervous jg la kan.. dtg lewat..... tunggu tambang lagi... lama la.. tnsion betul aku..
  3. bila perahu tambang datang, berpaksa advanture.. naik perahu tambang yg satu lagi, then baru smpai ke perahu tambang yg ambik aku.... air kering.. biasala.. dugaaannnnnn....
  4. datang2 kat skolah, sekolah knci la pulak.. aiii, geram aku... rupa2 nya GB cuti.... huh, selamat.....hehehe.. nak xnak, terpaksa jg tggu skolah d bukak....
  5. bila bilik guru d bukak, xlama lepas tu, datang la someone yg xperlu aku crita kan kat sini... buat sakit ati jak...... huhuh... xsuka la aku.....
  6. dekat2 jam 1030 pagi, aku pun blah... malas nak tggu lama2 kat bilik guru tu.....
  7. dalam perjalanan kat pengkalan, tau apa yg berlaku.. aku jumpa ular.... dekat kaki pulak tu.... huh, terkejut la aku..... aku terus berlari meninggalkan kakak ku..hihiih.. sori kak..... masih terbayang bayang d ruang mata ku sampai ari ni...ular tu kecik jak... tp panjang wooo.. huh, nasibla ular tu xmengganas n xserang aku... aku hmpir2 jg terpijak ular tu.. uiii, seram...
  8. tu je la aku nak crita kot... hahaha.. boring kan......

No comments:

Post a Comment