Tuesday, October 25, 2011

KEbiziAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera... (mcm nak baca brita pulak ni)
lamanya tak on9... kesian pulak aku ngan lptop ni... kalo xcuti, x di on.....huhuhuhu..
sekarang ni tengah bizi sangat2..... banyak sngt krja..sibuk buat BBM... pas abis kelas, terus tukar baju, duduk kat katil n terus menerus mmbuat BBM tu... aduiiii.. tak ku sgka begini jadinya... masa nak rehat mmg xde.....=(

Jumaat lepas, kitaorang adala g melawat TABIKA.. tengok camne ckgu melaksanakan aktiviti sehari tu.. best sangat2.... seronok tengok budak2.comel2.. tapi geram pun ada ngan sorang budak tu... kalo aku la jadi ckgunya, cnfirm dah ku tangankan...hahahahaa.....bersabar jak aku ari tu.... sabar... sabar.... sabar....

Macam2 jak cerita budak2 tu... tapi yg paling menyentuh hati n boleh menyentapkan jantungku bila sorang budak tu crita pasal family dia kat aku.... kesian.. budak tu dah xde ayah.. dia crita macam mana ayah dorang eksiden smpai dia khilangan kakak n ayah dia...budak tu ada d tmpt kjadian time tu.. sedih sgt2... baru sekerat budak tu crita, aku dah menitiskan airmata... pstu, xdpt tggu lame.. trus blah.... tggal la kwnku sorg dengar crita budak tu... kali ke 2 aku g ke tmpat budak tu, budak tu ckp "dulu masa ayah ade, best sgt... tapi skrg dah xde, xseronok"... uii, power ayat tu smpai aku ngis kmbali... =(..

Kesian kan.. budak2.. xtau apa2...tak faham apa yg terjadi... kesian kecik2 dah xd ayah....

Hmmm, smpai sini je la crita aku.... xnak crita pnjg2.. tkut bnjir lptop ni.... 

ok, dahhhhh...tQ sebab sudi mmbaca..tngok picture2 ni dulu k.... =)

 Excited sgt blajar, smpai naik kat atas meja... ni budak umur 5 thun smua..



 Ni hasil lukisan sorang budak yg bernama Aiman.. kreatif... advnce betul budak ni... sebab penerangan yg dia bagi kat aku mmbuatkan aku terkedu...ada halilintar la, ada kilat la, bumi, ada jail n mcm2 lagi....hehehhee

 Budak perempuan yg ujung skali tu la yg crita pasal arwah ayah dia... yg tengah tu cute kan mukanya.. suka aku tengok.. =)









0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 25, 2011

KEbiziAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera... (mcm nak baca brita pulak ni)
lamanya tak on9... kesian pulak aku ngan lptop ni... kalo xcuti, x di on.....huhuhuhu..
sekarang ni tengah bizi sangat2..... banyak sngt krja..sibuk buat BBM... pas abis kelas, terus tukar baju, duduk kat katil n terus menerus mmbuat BBM tu... aduiiii.. tak ku sgka begini jadinya... masa nak rehat mmg xde.....=(

Jumaat lepas, kitaorang adala g melawat TABIKA.. tengok camne ckgu melaksanakan aktiviti sehari tu.. best sangat2.... seronok tengok budak2.comel2.. tapi geram pun ada ngan sorang budak tu... kalo aku la jadi ckgunya, cnfirm dah ku tangankan...hahahahaa.....bersabar jak aku ari tu.... sabar... sabar.... sabar....

Macam2 jak cerita budak2 tu... tapi yg paling menyentuh hati n boleh menyentapkan jantungku bila sorang budak tu crita pasal family dia kat aku.... kesian.. budak tu dah xde ayah.. dia crita macam mana ayah dorang eksiden smpai dia khilangan kakak n ayah dia...budak tu ada d tmpt kjadian time tu.. sedih sgt2... baru sekerat budak tu crita, aku dah menitiskan airmata... pstu, xdpt tggu lame.. trus blah.... tggal la kwnku sorg dengar crita budak tu... kali ke 2 aku g ke tmpat budak tu, budak tu ckp "dulu masa ayah ade, best sgt... tapi skrg dah xde, xseronok"... uii, power ayat tu smpai aku ngis kmbali... =(..

Kesian kan.. budak2.. xtau apa2...tak faham apa yg terjadi... kesian kecik2 dah xd ayah....

Hmmm, smpai sini je la crita aku.... xnak crita pnjg2.. tkut bnjir lptop ni.... 

ok, dahhhhh...tQ sebab sudi mmbaca..tngok picture2 ni dulu k.... =)

 Excited sgt blajar, smpai naik kat atas meja... ni budak umur 5 thun smua..



 Ni hasil lukisan sorang budak yg bernama Aiman.. kreatif... advnce betul budak ni... sebab penerangan yg dia bagi kat aku mmbuatkan aku terkedu...ada halilintar la, ada kilat la, bumi, ada jail n mcm2 lagi....hehehhee

 Budak perempuan yg ujung skali tu la yg crita pasal arwah ayah dia... yg tengah tu cute kan mukanya.. suka aku tengok.. =)







No comments:

Post a Comment