Wednesday, April 25, 2012


 
Salam....
25/4/2012...
bukak2 blog dah lain dah...aku tercarik2 manala tmpat nak buat new post....
susah betull..
zaman dan berubah....kan3...
tapi ni pun ok gak..siap ada location lagi tu..canggih wooo
 
Alhamdulillah dah dapat gaji..
4 bulan menunggu..huhuhuhuhu...
tp tunggakan untuk 13% blm dpt lagi.(bak kata kwn aku la)..
aku sendiri belum cek lagi payslip aku...
xpela kan, smpanan untuk bulan depan...:)
alhamdulillah..


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 25, 2012


 
Salam....
25/4/2012...
bukak2 blog dah lain dah...aku tercarik2 manala tmpat nak buat new post....
susah betull..
zaman dan berubah....kan3...
tapi ni pun ok gak..siap ada location lagi tu..canggih wooo
 
Alhamdulillah dah dapat gaji..
4 bulan menunggu..huhuhuhuhu...
tp tunggakan untuk 13% blm dpt lagi.(bak kata kwn aku la)..
aku sendiri belum cek lagi payslip aku...
xpela kan, smpanan untuk bulan depan...:)
alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment