Sunday, March 4, 2012

ini la nasibku

Salam semua...izinkan saya update blog ni.hehehe..
Nak carita pasai kelas.untuk pengetahuan korang, kelas aku menyewa bangunan wanita... so faham2 je la...ada banyak barang dalam tu.. tapi memang kesal sangat ni... geram n boleh menyebabkan mood aku lari menjauhkan diri.

 Setiap kali lepas dorang gunapakai barang2 tersebut, dorang xsusun elok2.. sedangkan memang ada tempat letak barang khas... adoi...walaupun aku tau dorang2 takkan baca blog ni, cukupla sekadar untuk aku melepas geram ye...
 
Nak komen pun tak boleh.takut nanti orang cakap "syukurla orang bagi sewa tempat tu"..
Memang aku syukur sangat2.. tapi jangan la buat kelas aku macam ni..kesian ngan budak2. Apa pulak mak bapak budak tu cakap setiap kali tngok barang2 tu berselerak..bahaya tau...aiyooo...

penat tau aku hias kelas tu sorang2..tanpa pertolongan orang lain..aku la yang turun naik kerusi tampal tu tampal ni...pastu dorang buat macam ni..huhuhu... "TAK PERLU KATA APA-APA... SENYUM, SABAR"




 korang nak tau sesuatu tak?? sekarang ni aku tengok kelas aku dah tak macam kelas..dah macam dewan makan pulak.sedih tau... pas kemas2 pastu jadi macam ni..kemas lagi, jadi macam ni lagi..tak tau nak buat camne lagi... :(


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 4, 2012

ini la nasibku

Salam semua...izinkan saya update blog ni.hehehe..
Nak carita pasai kelas.untuk pengetahuan korang, kelas aku menyewa bangunan wanita... so faham2 je la...ada banyak barang dalam tu.. tapi memang kesal sangat ni... geram n boleh menyebabkan mood aku lari menjauhkan diri.

 Setiap kali lepas dorang gunapakai barang2 tersebut, dorang xsusun elok2.. sedangkan memang ada tempat letak barang khas... adoi...walaupun aku tau dorang2 takkan baca blog ni, cukupla sekadar untuk aku melepas geram ye...
 
Nak komen pun tak boleh.takut nanti orang cakap "syukurla orang bagi sewa tempat tu"..
Memang aku syukur sangat2.. tapi jangan la buat kelas aku macam ni..kesian ngan budak2. Apa pulak mak bapak budak tu cakap setiap kali tngok barang2 tu berselerak..bahaya tau...aiyooo...

penat tau aku hias kelas tu sorang2..tanpa pertolongan orang lain..aku la yang turun naik kerusi tampal tu tampal ni...pastu dorang buat macam ni..huhuhu... "TAK PERLU KATA APA-APA... SENYUM, SABAR"




 korang nak tau sesuatu tak?? sekarang ni aku tengok kelas aku dah tak macam kelas..dah macam dewan makan pulak.sedih tau... pas kemas2 pastu jadi macam ni..kemas lagi, jadi macam ni lagi..tak tau nak buat camne lagi... :(


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

No comments:

Post a Comment